..On niin huikea kiire töissä.

Työkaverini on päättänyt että minun kuuluu tehdä myös hänen työnsä :( Ei kysy, ehdinkö tehdä, vaan kasaa pöydälleni omia töitään joiden päällä on post-it lappu jossa lukee TEE!!! tai HOIDA!!. Ei ilmeisesti ymmärrä että kauniistikin voi pyytää.

Jonkun aikaa sitten tämä työkaverini ylennettiin esimieheksi, mikä on aika huvittavaa siihen nähden että työyhteisömme on todella pieni eikä täällä tarvita yhtä esimiestä lisää.. Liekö ylennyksen syynä se että kollegani antoi toimitusjohtajalle persettä eräissä firman juhlissa...  Hienosti tämä kollega on ottanut ylennyksen hoidettavakseen, tiuskii ja pompottelee muita, ei ilmoita tulemisistaan ja menemisistään, päättää mitä radiokanavaa työpaikalla kuunnellaan ja syyttää lahjakkaasti muita omista mokistaan.

Nyt kiristää pinnaa niin totaalisesti, että olen jopa harkinnut työpaikan vaihtoa tämän takia.

...Sitten jotain aivan muuta... Näen hirveän usein unta tästä salaisesta ihastuksestani. Yritän olla ajattelematta häntä, mutta yritäpä kuolettaa ihastusta kun yöt vietät kiihkeäasti unissasi toisen miehen kanssa. Vieläkin menee kylmät väreet kun edes ajattelen tätä miestä. Tapaan hänet ensi viikolla ja sitten onkin taukoa, koska lähden pitkälle lomalle.. Okei no kyllähän lomamatka oman perheen kanssa houkuttaa ja meillä on varasti kivaa mutta eniten toivon että pääsen tästä järjettömästä ihastuksestani loman aikana eroon. Olen kireä kuin viulunkieli ja tiuskin perheelleni tietämättä edes itse miksi. Epäilen että syy on tuo toinen mies joka on vallannut ajatukseni ja alitajuisesti tiedän sen olevan väärin